Boekpresentatie


D.V. vrijdag 26 november 2021 vindt de presentatie plaats van het nieuwe boek van dr. Henk Post

SPREUKEN – groeien in wijsheid 

Klik hier voor het boekomslag.

Tijdens deze bijeenkomst zullen dr. Jurrien Mol en dr. Richard Toes een reflectie verzorgen.
Dr. Mol is als oudtestamenticus gepromoveerd op een studie over het bijbelboek Ezechiël, hij is redacteur van De Prediking van het Oude Testament, eindredacteur van Immanuel Dagoverdenkingen, predikant van de Hervormde gemeente te Opeinde-Nijega-De Tike (PKN) en voorzitter van de Confessionele Beweging in de Protestantse Kerk in Nederland. Hij zal vanuit zijn professie als theoloog en predikant spreken.
Dr. Toes is voorzitter van het College van Bestuur van de scholengemeenschap het Wartburg College in Rotterdam. Hij is gepromoveerd op het onderzoek De toets der kritiek. Het reformatorisch voortgezet onderwijs en de onderwijsvernieuwingen (1970-2005). Hij is auteur van het boek Geloof in onderwijs. Dr. Toes is onderwijskundig expert en zal als onderwijsman uit de praktijk enige overwegingen naar voren brengen over de waarde van Spreuken voor het onderwijs en het opvoeden van onze kinderen en jongeren.

De bijeenkomst vindt plaats in de conferentiezaal van Landgoed Groot Zonneoord dat eigendom is van de Noaber Foundation, opgericht door Paul en Mineke Baan. Het adres is Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede.
De inloop is van 14.30 tot 15.00 uur met ontvangst met koffie/thee; het formele programma duurt tot uiterlijk 17.00 uur, waarna er gelegenheid is voor ontmoeting met een drankje.
Het boek zal dan tevens te koop zijn. U kunt zich aanmelden via drhapost@gmailcom.
Voor informatie kunt u dr. Post bellen: 06-47 55 77 37.

Reacties zijn gesloten.